Παρότι είχε καλή εικόνα και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη η Επισκοπή αρκέστηκε στην ισοπαλία (1-1) με τον Αχαρναϊκό.
Η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της ρεθυμνιώτικης ομάδας:
Στο 1-1 έμεινε η ομάδα μας κόντρα στον Αχαρναϊκό στο ματς πρεμιέρας για την Football League. Η ομάδα μας, ούσα καλύτερη του αντιπάλου της, δεν κατόρθωσε να φύγει από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν και το δικαιούταν.

Ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο κατάλαβε καλά ότι η φετινή ομάδα της Επισκοπής έχει αγωνιστικό επίπεδο (όπως τόνισε κι ο προπονητής του Αχαρναϊκού κ. Βαζάκας). Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 49’ (Παπατόλιος) αλλά η Επισκοπή ισοφάρισε με τον Φώτη Δουμάνη στο 53’. Και τα δύο γκολ ήταν καταπληκτικά.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Με επιθετικό πνεύμα ξεκίνησε η ομάδα μας και μολονότι δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά, είχε κατορθώσει να δώσει εικόνα πρωταγωνίστριας. Στο 9’ ο Νικόλτσης ζήτησε πέναλτι στην εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ζώνα και στο 11’, ο Λάμπρου σούταρε μπροστά από το πέναλτι όμως ο Ζώνας –και πάλι- παρεμβλήθηκε και έδιωξε τον κίνδυνο.

\"\"
Ο Σπύρος Λάμπρου καταδιώκεται από τον Δημοσθένη Μανουσάκη

Στο 18’ ο Μποτωνάκης έπιασε μια κεφαλιά από κοντά ωστόσο ήταν αδύναμη βγαίνοντας άουτ.
Στο 24’ ο Λάμπρου έβγαλε μια μπαλιά από τα αριστερά, ο Βιγιαφάνε έκανε ένα δύσκολο σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ο Παγουδής.
Στο 35’ ο Δελήμπασης κινήθηκε από έξω δεξιά, επιχείρησε κι ένα διαγώνιο σουτ αναγκάζοντας τον Παγουδή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Εκρηκτικά ξεκίνησε το β’ ημίχρονο

\"\"
Ο κόσμος που βρέθηκε στο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\” ήταν πολύς
Με την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα μας μπήκε και πάλι δυνατά αλλά, μοιραία, ήταν αυτή που δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει το γκολ στην πρώτη ευκαιρία του Αχαρναϊκού!
ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 49’ μετά από κερδισμένο κόρνερ των φιλοξενουμένων, ο Γιέσιτς έβγαλε για τον Παπατόλιο ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΟΛ!1-1: Η ομάδα μας απάντησε μ’ ένα εξ ίσου εντυπωσιακό γκολ! Ο Φώτης Δουμάνης βρέθηκε από έξω αριστερά και μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ, έστειλε την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Παγουδή που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Στο 64’ ο Ιορδανίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή όμως, ο Γουναρίδης απέκρουσε καταπληκτικά σε κόρνερ.

\"\"
Ιωαννίδης και Καλαμιώτης έχουν βάλει στη μέση τον Νικόλτση ανακόπτωντάς τον 
αντικανονικά

Στο 86’ το απευθείας φάουλ του Δελήμπαση προσέκρουσε στο τείχος, κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο «παραθυράκι», ο Παγούδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 89’ ο Ράντοβιτς έβγαλε μια σέντρα, ο Βουρβαχάκης πετάχτηκε με κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Ο διαιτητής κ. Τσαμούρης (Πειραιά). Οι βοηθοί κ.κ. Σινιοράκης (Πειραιά), Κουντουρέλης (Αθηνών).


ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας, Λάμπρου, Μποτωνάκης (55’ Δρακάκης), Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (86’ Σπανός), Νικόλτσης (79’ Βιτώρος), Δουμάνης, Ράντοβιτς
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Γιέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης (93’ Καλογερόπουλος), Ιωαννίδης (89’ Εμέκα), Μανουσάκης Δ. (80’ Ταμπάκης), Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook