Το "κακό κορίτσι" του Hollywood ξαναχτυπά και... αυτή τη φορά, οι κάμερες "εισβάλλουν" στο σπίτι της και καταγράφουν τη σχέση της με την οικογένεια, τους φίλους και τον αγαπημένο της.

Μετά τις τηλεοπτικές της περιπέτειες με τη φίλη της Nicole Richie, με την οποία γύριζαν τις φάρμες της Αμερικής φορώντας τα πανάκριβα ψηλοτάκουνά τους στο reality "The Simple Life", η Paris Hilton επιστρέφει με ακόμα ένα reality.

Το  "The World According to Paris" είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη ζωή της κυρίας Hilton και άρχισε να προβάλλεται χθες, από το Oxygen Channel της Αμερικής. Πάρτε μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο στο οποίο η Paris, τσακώθηκε με τον αγαπημένο της και έλαβε ως δώρο ένα... πόνυ (!) από έναν κρυφό θαυμαστή. "Θα το ονομάσω Lady Coco Chanel" είπε, μόλις το παρέλαβε με ροζ κορδέλα."Δείχνει πολλά πράγματα για τη ζωή μου, τους φίλους μου, την οικογένειά μου" είπε η ίδια περιγράφoντας το reality, στην εκπομπή "Te View" , στην οποία ήταν καλεσμένη με τη μητέρα της.
Συμπλήρωσε ότι η διαφορά του από άλλα reality είναι ότι σε αυτά, συνήθως γίνονται πράγματα με σενάριο ενώ στο δικό της τα πάντα είναι αληθινά.

 Δείτε τη συνέντευξή της:
Δείτε το τρέιλερ του reality:zappit