Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο χωριό Μεγάλη Μαντίνεια έξω από την Καλαμάτα.
Μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε θαμμένη κάτω από την βεράντα της κόρης της η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας έπειτα από απόπειρα που έκανε τις προηγούμενες ημέρες. 
Σύμφωνα με το pelop.gr η υπέργηρη γυναίκα στις 10 Αυγούστου, είχε μεταφερθεί με ταξί από την κόρη της, μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο, στο σπίτι τους στο χωριό.
Από τότε κανείς δεν την είδε κανείς. Πριν από λίγες ημέρες η κόρη κάλεσε έναν Αλβανό εργάτη και έχτισε το κάτω μέρος της βεράντας, χωρίς όπως λέει ο ίδιος να αντιληφθεί ότι εκεί ήταν θαμμένη ηλικιωμένη.
Η απουσία κάθε ζωτικού σημείου της ηλικιωμένης, απόρησε το χωριό και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να ελέγξει το σπίτι. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες, παραξενεύτηκαν από το φρέσκο κτισμένο σημείο και σπάζοντάς το ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, τυλιγμένο με σεντόνια.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος καλείται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, κι αν αυτά αποδίδονται σε φυσικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook