Τέλος καλό, όλα καλά… Τέλος καλό, όλα καλά για τις συζητήσεις και τις επαφές που είχαν όλες αυτές τις ημέρες τόσο ο Θύμιος Καλαμούκης, όσο και οι συνεργάτες του με την διεύθυνση του \”Real Fm\”!

Ναι, η γνωστή ραδιοφωνική και τηλεοπτική… συμμορία, μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να βρει νέα ραδιοφωνική στέγη. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα που έληξε και τυπικά η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΙ, τα παιδιά της \”Ελληνοφρένειας\” ,ήδη, άνοιξαν πανιά για νέες ραδιοφωνικές γειτονιές!

Η \”Ελληνοφρένεια\” ανήκει πια και με την… βούλα στο ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου, μιας και ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως ο ισχυρός άνδρας των Media δεν θα έχανε την ευκαιρία να ενισχύσει το ραδιόφωνό του με μία τόσο γερή ραδιοφωνική μεταγραφή!

Σύμφωνα με πληροφορίες ,λοιπόν, χθες ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις των παιδιών με τον \”Real Fm\” και έπεσαν και οι υπογραφές. Ετσι, η \”Ελληνοφρένεια\” για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα της γνωστής ραδιοφωνικής συχνότητας των 97,8 μεγακύκλων.

Η ραδιοφωνική πρεμιέρα της \”Ελληνοφρένειας\” φυσικά δεν θα γίνει τώρα, αλλά από Σεπτέμβρη, ενώ τους δόθηκε η δυνατότητα μέχρι τότε, σε περίπτωση που το θελήσουν, να έχουν την δική τους ξεχωριστή παρουσία, στην ηλεκτρονική έκδοση της \”Real News\”!


Tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook