Αν και δεν προβλέπεται απο την διαδικασία, στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ο Χανιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης. Τάσος Κουρουπάκης, ζήτησε τον λόγο απο την Άννα Δούρου και αυτή έκανε το \”λάθος\” να του τον δώσει, έστω και για 42 δευτερόλεπτα, όπως ζήτησε ο ίδιος.
Και λέω \”λάθος\”, γιατί στην συνέχεια ο Τάσος Κουρουπάκης με δύο μαντινάδες κέρδισε όχι μόνο το χειροκρότημα αλλά και τις \”εντυπώσεις\” απο όλους εκείνους με τις βαρύγδουπες ομιλίες.
Μιλώντας απο καρδιάς και μεταφέροντας το στίγμα της ελληνικής και όχι μόνο κρητικής υπαίθρου, ο Τάσος πρότεινε να επανέλθει ο ιστορικός τίτλος της Νομαρχίας και οι \”αντιπεριφερειάρχες\” ανα νομό να αποκαλούνται και πάλι ως Νομάρχες.
Βέβαια, οι έννοιες ήταν περισσότερο μεταφορικές, ενώ θέλοντας να δώσει και στο στιγμα του σεβασμού που πρέπει να δίνουν οι τοπικοί \”άρχοντες\” στους απλούς πολίτες είπε καταχειροκροτούμενος.

\”Οσο ψηλά κι αν ανεβείς

σιγά σιγά να βγαίνεις

για να θυμάσαι τα σκαλιά

όντε θα κατεβαίνεις\”

Όμως δεν έμεινε εκεί και συνεχίζοντας, αφού είπε πως με άλλον κατα νου να ψηφίσει πήγε στην συνέλευση και άλλον αποφάσισε να ψηφίσει, απευθυνόμενος προς τους Αγοραστό και Δούρου είπε: 

\”Μη τσι ζηλεύεις τσι κορυφής
κι ας βρίσκεσαι στον πάτο
αφού όπως ξέρεις η ζωή
φέρνει τα πάνω κάτω\”

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε ο χαμός…..ενώ οι Αγοραστός και Δούρου έδωσαν \”μάχη\” για να φωτογραφηθούν με τον Τάσο.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook