Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άντρας, βυθίζοντας σε θλίψη την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Ο άτυχος 24χρονος επέστρεφε από την Κυλλήνη οδηγώντας μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Τότε, στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας η οποία χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το δίκυκλο έγινε κυριολεκτικά κομμάτια, ενώ ο άτυχος οδηγός έπεσε νεκρός στην άκρη του δρόμου.

\"αρχείο

\"αρχείο
Ο ίδιος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από διερχόμενο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 24χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά αφού διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του!

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στην γειτονική Αχαΐα, καθώς ο αδικοχαμένος νεαρός ήταν γνωστός μοτοσικλετιστής και μέλος του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Πατρών, ενώ αργά το απόγευμα έφτασαν στο νοσοκομείο οι συγγενείς του από την Πάτρα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το θύμα ήταν ο δικός τους άνθρωπος…

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook