Οι Ενωσιακοί προπονητές των Ενώσεων της Κρήτης και ο Περιφερειακός προπονητής Βαγγέλης Πρόκος είχαν συνάντηση τη Δευτέρα (13/10) στα Χανιά με τον συντονιστή των Περιφερειακών προπονητών και Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Κώστα Τσάνα.

\"\"

Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ:
Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στα ιδιόκτητα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση για τις Μικτές Ομάδες.

Ο συντονιστής των Περιφερειακών προπονητών και Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, κ. Κώστας Τσάνας, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη της Ε.Π.Ο. για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κ. Δότα Σιώκη, συναντήθηκε με τον Περιφερειακό προπονητή της 11ης Περιφέρειας (Κρήτης) κ. Βαγγέλη Πρόκο και τους Ενωσιακούς προπονητές των Ενώσεων της Κρήτης.

Ο κ. Τσάνας τους ενημέρωσε για την φιλοσοφία της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις Μικτές Ομάδες και για το πως θα πρέπει να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές ώστε μέσα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων να αναδειχθούν και να μπορέσουν να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Ε.Π.Σ. Χανίων έδωσαν το \”παρών\”, εκτός από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Νίκο Βοζινάκη, ο Α\’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Λυκάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιορδάνης Ακασιάδης και οι υπεύθυνοι Μικτών Ομάδων κ.κ. Ιωάννης Γιαννουλάκης, Εμμανουήλ Τσιμπλάκης. 
Τον κ. Τσάνα και την κ. Σιώκη καλωσόρισε στα Χανιά και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης.

Αναφορικά με τη συνάντηση ο κ. Τσάνας δήλωσε τα εξής: «Ήρθαμε να μιλήσουμε με τους Ενωσιακούς προπονητές, να τους δείξουμε τι ακριβώς περιμένουμε από αυτούς, για τον τρόπο που θέλουμε να διαχειριστούν αυτή τη φιλοσοφία της Ομοσπονδίας. Για το πώς θέλουμε να προπονήσουν τους ποδοσφαιριστές, πώς θέλουμε μέσα από τις ομάδες των Ενώσεων να πάμε στην Περιφέρεια, έτσι ώστε κανένας καλός παίκτης να μην χαθεί για την Ομοσπονδία. Να έχουμε έναν έλεγχο, να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τα χαρακτηριστικά όλων των ποδοσφαιριστών και να μπορέσουμε, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που από τη μία μέρα στην άλλη φαίνεται, αλλά θέλουμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη όλων αυτών των ικανών ποδοσφαιριστών, ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να έρθουν σε κάποια από τις Εθνικές ομάδων».

Ο Περιφερεαικός προπονητής κ. Πρόκος ανέφερε από τη μεριά του τα εξής: «Ήταν μία συνάντηση που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του υπευθύνου του προγράμματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, κ. Κώστα Τσάνα. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό βήμα, για να έρθει σε επαφή με τους Ενωσιακούς προπονητές και να κουβεντιάσει τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στον τρόπο της δουλειάς τους, όπως επίσης και να τους ενημερώσει γι’ αυτά που πρέπει να κάνουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει στην ΕΠΟ. Επειδή έγινε και διάλογος για τα προβλήματα των προπονητών και για όσα ανέφερε ο κ. Τσάνας, νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από άλλες χρονιές, τουλάχιστον στο επίπεδο εργασίας των προπονητών με τα παιδιά, γιατί αναλύθηκαν οι σκέψεις και ο τρόπος που πρέπει να δουλεύουν οι Ενωσιακοί προπονητές και η συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ Ενωσιακών, Περιφερειακού και Ομοσπονδιακών προπονητών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook