Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων (Κ.Δ.Β.Μ) γνωστοποιείται ότι θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Χανίων μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

1. ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Α1 50 ΩΡΕΣ
2. ΒΑΣΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Α1 50 ΩΡΕΣ
3. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ 50 ΩΡΕΣ
4. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 25 ΩΡΕΣ
5. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ 25 ΩΡΕΣ
6. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (Ι) 50 ΩΡΕΣ
7. ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 25 ΩΡΕΣ
8. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 25 ΩΡΕΣ
9. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 25 ΩΡΕΣ
10. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (ΥΓΙΕΙΝΗΣ) ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 25ΩΡΕΣ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Τα προσφερόμενα προγράμματα παρέχονται δωρεάν και για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 20 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, από τις 10:00 – 13:00, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, Μυλωνογιάννη 71-73 (ισόγειο Δημαρχείου).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ.

Πληροφορίες:
Καρτσωνάκη Δήμητρα, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Χανίων, Καβρουλάκη Ελευθερία Υπεύθυνη Οργάνωσης Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Χανίων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28213-41785 email:[email protected]

Δείτε εδώ την αίτηση