Μετά από τρεις εβδομάδες απραξίας, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Σε εντατικούς ρυθμούς μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ εν όψει της αναμέτρησης της Λεωφόρου. Ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις και περιμένει να δει από τους παίκτες του μια καλή εικόνα στην αναμέτρηση της Κυριακής.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι μια μεγάλη ομάδα, ωστόσο η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδι επιτρέπει στον ΟΦΗ να κάνει “όνειρα” για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι “πράσινοι” δεν τρομάζουν και είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ αν δείξει την εικόνα που έχει δείξει στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια έχει τύχη. Αν πάλι δείξει την εικόνα που έδειξε στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, είναι βέβαιο πως ακόμα και με αυτό τονΠαναθηναϊκό δεν μπορει να διεκδικήσει τίποτα.

Το ευχάριστο για τον Τζενάρο Γκατούζο είναι πως στις τελευταίες προπονήσεις είδε ένα-ένα τα προβλήματα να μειώνονται. Ο τεχνικός του ΟΦΗ όπως φαίνεται θα αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα για το ματς της Λεωφόρου υπολογίζοντας, όπως όλα δείχνουν, και στους Μιλιάζες, Στάθη και Ατορλα, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook