Ο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης, μαζί με τον Πρόεδρο της Ενώσεως Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Φυλακών Χανίων Ευτύχη Κοπασάκη και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Ξανθουδάκη, είχαν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, με αντικείμενο την κατασκευή περίφραξης στις νέες φυλακές Χανίων.
Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση των Υπαλλήλων έχει ζητήσει με αίτημά της προς το Υπουργείο να κατασκευασθεί για λόγους ασφαλείας εξωτερικός τοίχος γύρω από το κτίριο των νέων φυλακών, ενώ σχετική μελέτη έχουν εκπονήσει οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της «Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε.» Δημήτρης Σωτηρόπουλος, και ο Γεν.Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των σωματείων των Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Δημήτρης Δημητρόπουλος. 
Το αίτημα της Ενώσεως Υπαλλήλων ήταν να αναλάβει το Υπουργείο από κοινού με την Περιφέρεια Κρήτης το κόστος της κατασκευής της περίφραξης.
Ο Υπουργός δέχθηκε το αίτημα της Ενώσεως Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Φυλακών Χανίων, και έδωσε σχετικές οδηγίες στον Πρόεδρο της «Θέμις Κατασκευαστική». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook