Την Κυριακή 19-10-2014, στις 10.00 το πρωί, στο 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Χρυσοπηγής, στα Χανιά, σε μια ανοικτή εκδήλωση για παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς και συμπολίτες, η εθελοντική ομάδα περιβαλλοντικής δράσης «Το Πράσινο Σχολείο» μαζί με τα παιδιά του 1ου & 2ου νηπιαγωγείου Χρυσοπηγής θα δημιουργήσουν ένα σχολικό βοτανικό κήπο με αρωματικά φυτά και ένα χειμωνιάτικο λαχανόκηπο στο χώρο του νηπιαγωγείου.

Το Πράσινο Σχολείο (www.prasinosxoleio.gr) είναι μία εθελοντική ομάδα περιβαλλοντικής δράσης για τη διάδοση της τέχνης της κηπουρικής στα μικρά παιδιά ως μέσο γνωριμίας με το φυσικό περιβάλλον και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές "τα νέα παιδιά είναι το μέλλον και θα πρέπει να τα βοηθήσουμε να αποτελέσουν τους φορείς αλλαγής, συνειδητοποίησης και υλοποίησης ενός κόσμου, πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον.

Επειδή τη μέρα εκείνη θα είναι μία μεγάλη γιορτή και μία ευκαιρία για μικρούς αλλά και μεγάλους να έρθουν πιο κοντά στη φύση, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε!

Σας περιμένουμε!

Εθελοντική ομάδα ‘ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ’
ΤΗΛ εποικοινωνίας: 6944758318
Λιονουδάκης Κώστας"