Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου συμμετέχει στην καμπάνια «ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης», που γίνεται με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της F.I.S.E. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών) και του Π.Α.Μ.Ε. σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Οι ημερομηνίες συγκέντρωσης υλικού παρατείνονται:

Η Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41) ΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 5:00 – 8:00 μ. μ.

Από την ΕΛΜΕ θα αποσταλούν στα γραφεία της «Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών» που εδρεύουν στο εργατικό κέντρο Πειραιά.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρεται:

"Συζητάμε στους συλλόγους διδασκόντων, με τους Συλλόγους γονέων, με τους μαθητές μας, για τα πραγματικά αίτια του άδικου πολέμου ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, για το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων να έχουν πατρίδα, ενάντια στην κατοχή και εισβολή του Ισραήλ, για το δικαίωμα των λαών να παλεύουν με όλους τους τρόπους, ενάντια στους δυνάστες τους.

Ζητάμε τη συμμετοχή όλων μ’ ένα τετράδιο ή μολύβι.

Παίρνουμε και όποιες άλλες πρωτοβουλίες ‘σκεφτεί’ κάθε σχολείο ή κάθε συνάδελφος (ζωγραφιές των παιδιών, συζητήσεις, παραστάσεις κ.ά.)"