Την Τετάρτη 1/6/2011 πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι σύσκεψη των Εμπορικών Συλλόγων Σούδας , Παλαιόχωρας , Πλατανιά , Κισσάμου , Χανίων με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κ.Μαργαρώνη Ιωάννη.
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Κ ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τα αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης τη Ε.Σ.Ε.Ε που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 28-29/05 
.
Έγινε πλήρη ενημέρωση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας για ″Κοινωφελή Εργασία″ και τις δράσεις που πρέπει να προτείνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι στους δήμους τους.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα σε τομείς ″Τουρισμός και Εμπόριο″ , ″ Άξονες Ανάπτυξης και Εμπόριο ″ , ″Συμμετοχή του εμπορίου στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013 ″ κλαδικές μελέτες και καταναλωτικές έρευνες σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και την διερεύνηση δημιουργίας καταστήματος STOCK OUTLET Εμπορικών Συλλόγων. Επίσης συζητήθηκε το προτεινόμενο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς , παραεμπόριο κ.α
Οι Εμπορικοί Σύλλογοι ενημέρωσαν για τις αξιόλογες δράσεις τους και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει.
Στο τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για τα νέα φορολογικά μέτρα και την γενικότερη κατάσταση της αγοράς. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στον Εμπορικό Σύλλογο Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook