Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Silversea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό και με γραφεία σε όλο τον κόσμο), κατέπλευσε σήμερα για πρώτη φορά στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων στις 9:00 προερχόμενο από το Κουσάντασι (Έφεσος) και θα αναχωρήσει στις 19:00 με προορισμό το Ναύπλιο.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 508 επιβάτες και 379 άτομα πλήρωμα, αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες από τις κορυφαίες στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, που υποδηλώνει την υπέρτατη πολυτέλεια που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της.

\"\"

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο και το πολυτελέστερο από τα πέντε κρουαζιερόπλοια του στόλου της εταιρείας. Διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες όλες σχεδόν με μπαλκόνι, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που θυμίζουν την καμπίνα του ιδιοκτήτη των μεγάλων yachts (owner’s suite). Ο τεχνολογικός του εξοπλισμός θεωρείται απαράμιλλος και στοχεύει στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρουαζιεροπλοίου, η κορυφαία πολυτέλεια, μαζί με τις εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις, έχουν συντελέσει στο να δημιουργηθεί ένα club πιστών επιβατών ανώτερου κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου.

\"\"

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας που ανήκουν και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Με υψηλόβαθμα στελέχη της συγκεκριμένης εταιρείας έγιναν επαφές του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κατά την διάρκεια της διεθνούς έκθεσης κρουαζιέρας στην Βαρκελώνη τον Σεπτέμβριο του 2014 με σκοπό την προβολή των πλεονεκτημάτων του προορισμού των Χανίων και την περαιτέρω ανάπτυξη των προσεγγίσεων κρουαζιεροπλοίων.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων κ. Κώστας Μπροκαλάκης με την ευκαιρία του πρώτου κατάπλου του κρουαζιεροπλοίου αλλά και της εταιρείας στα Χανιά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η παρουσία της εταιρείας Silversea Cruises και του πλοίου Silver Spirit στον προορισμό των Χανίων, δείχνει την προτίμηση ακόμη και μικρού μεγέθους υπερπολυτελών κρουαζιεροπλοίων, με ότι αυτό σημαίνει για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Με την συγκεκριμένη εταιρεία βρισκόμαστε σε απευθείας επικοινωνία για να μπορέσουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με περισσότερες προσεγγίσεις για το άμεσο μέλλον».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook