Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Λιβαδιωτών «Ο Τίμιος Σταυρός» και, με την υποστήριξη του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «Δότες Ζωής», διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στα Λιβάδια (στο Κτίριο της Κοινότητας) την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, από τις 10.00 έως τις 13.00.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για τα οφέλη της εθελοντικής προσφοράς και την σπουδαιότητα να επιτευχθεί ο στόχος της αυτάρκειας, μέσω της τράπεζας αίματος που διατηρεί ο Σύλλογος Λιβαδιωτών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στα Λιβάδια θα βρίσκονται την ημέρα της αιμοδοσίας, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Δότες Ζωής». Με την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνης θα πραγματοποιηθούν ανάλογες δράσεις στην ενδοχώρα του Νομού, το επόμενο διάστημα.

Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ρεθύμνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Λιβαδιωτών και ο Αθλητικός Όμιλος Λιβαδίων, καλούν τους Λιβαδιώτες του Ρεθύμνου και τους συγχωριανούς που κατοικούν μόνιμα στο χωριό, να στηρίξουν δυναμικά την προσπάθεια αυτή, διότι οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και η προσφορά πρέπει να είναι απλόχερη.