Στις 10 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare φιλοξένησε την ετήσια γιορτή του προσωπικού της εταιρείας TEZ TOUR Hellas αφιερωμένη στο τέλος της τουριστικής σεζόν 2014.

Κάθε χρόνο οι διοργανωτές της γιορτής αυτής επιλέγουν ένα ενδιαφέρον θέμα για την βραδιά αυτή. Έτσι, τις προηγούμενες χρονιές έχουν διοργανωθεί πάρτι σε στυλ Μάφια και disco, και φέτος ως θέμα έχει επιλεγεί η βραδιά σχολικής αποφοίτησης.

Η εταιρεία TEZ TOUR είναι ένας από τους μεγαλύτερους Tour Operators όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στην Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τις Βαλτικές χώρες, το Καζακστάν, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

\"\"

Συνολικά η εταιρεία διαθέτει 75 γραφεία σε 28 χώρες του κόσμου, ενώ η TEZ TOUR Hellas είναι ένα από τα ραγδαία αναπτυσσόμενα γραφεία του ομίλου TEZ TOUR.

Την εκδήλωση αυτή τιμήσαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Χερσονήσσου κ. Μαστοράκης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού της Χερσονήσσου κ. Μουντρακής, ο υπεύθυνος του Οργανισμού Ανάπτυξης & Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Βαμιεδάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Μπρας, ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Πλιάκας, ο Λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Κούρκουλος, , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Βλατάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου κ. Χαλκιαδάκης, το Προεδρείο του Συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων, και βέβαια συνεργάτες της TEZ TOUR Hellas, όπως η εταιρεία μεταφορών του κ. Χρυσοβέργη, οι εταιρείες rent a car Βudget, Βestchoise, Τraffic, το κατάστημα δερμάτινων και γούνινων ειδών VOSS, Naturell κ.ο.κ.
Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ήταν ανάλαφρη και ταυτόχρονα συγκινητική: έγινε ανακεφαλαίωση αποτελεσμάτων της σεζόν 2014, οι καλύτεροι υπάλληλοι και οι διευθυντές τμημάτων έλαβαν τιμητικά πτυχία και άλλα βραβεία για την αφοσίωσή τους στην εταιρεία.

Επίσης, τηρώντας και φέτος την παράδοση ετών, η TEZ TOUR Hellas για άλλη μία φορά διοργάνωσε την φιλανθρωπική δραστηριότητα «Share & Care – Νοιάσου & Μοιράσου»: με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζομένους αλλά και την ίδια την εταιρεία, και σε συνεργασία με τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης εξασφαλιστήκαν δωροεπιταγές, οι οποίες παραδόθηκαν στον δήμο Χερσονήσσου και θα διατεθούν (μέσω διευθυντών σχολείων) σε οικογένειες των οποίων τα παιδιά στερούνται ακόμη και τα βασικά κατά τη φοίτησή τους στα σχολεία.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TEZ TOUR Hellas κ. Δημήτρης Χαριτίδης: «Είμαστε χαρούμενοι που εργαζόμαστε όχι μόνο για μας, αλλά και για τους διπλανούς μας που χρειάζονται βοήθεια αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από τους δύσκολους καιρούς που περνάει η τουριστική αγορά».

Η εταιρεία TEZ TOUR Hellas για άλλη μία φορά συγχαίρει όλους για την ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν 2014 και εύχεται κάθε επιτυχία για το 2015.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook