Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν.Χανίων, στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης 14 Οκτωβρίου συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Ορίστηκαν δύο τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη ως εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ στην εφορευτική επιτροπή για την ανάδειξη των υπηρεσιακών συμβουλίων (ΠΥΣΔΕ , ΑΠΥΣΔΕ , ΚΥΣΔΕ). 
2. Να εκδοθεί ανακοίνωση για τις ελλείψεις σε βιβλία και εκπαιδευτικούς στα σχολεία και κάλεσμα στους συλλόγους γονέων και τα μαθητικά συμβούλια για σύσκεψη την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 20:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ στο 1ο Γυμνάσιο με στόχο την οργάνωση παράστασης διαμαρτυρίας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. 
3. Να συμμετέχει η ΕΛΜΕ στην σύσκεψη που οργανώνουν συλλογικότητες για το θέμα του αεροδρομίου Χανίων.
4. Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ στις Δημοτικές επιτροπές παιδείας : 1. Επιτροπή παιδείας του Δήμου Χανίων τακτικό μέλος Κοτσιφάκης Παύλος , αναπληρωματικό μέλος Μπιχάκης Φώτης. 2. Επιτροπή παιδείας του δήμου Πλατανιά : τακτικό μέλος Θεοδωσάκης Δημήτρης και αναπληρωματικό μέλος Σταυγιανουδάκης Στέλιος. Με την συμπλήρωση δύο ετών θα υπάρξει εναλλαγή και στις δύο επιτροπές. 
5. Να συνδιοργανώσει η ΕΛΜΕ Χανίων μαζί με το σύλλογο Νεανικής Δημοσιογραφίας «Λευτέρης Δασκαλάκης» την Ημερίδα με θέμα «Σχολικό έντυπο στο Ν. Χανίων», 
6. Να αποδεχτεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ το αίτημα του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών για συνάντηση συντονισμού γύρω από τα θέματα της τρέχουσας ατζέντας (αξιολόγηση , αυτοαξιολόγηση, νέο μισθολόγιο κ.λ.π.) την Παρασκευή 19:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ. 
Τα υπόλοιπα θέματα που δεν συζητήθηκαν μετατίθενται για την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 στις 16:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook