Το τελευταίο του χαρτί σε ότι έχει να κάνει με τις λιγοστές ελπίδες που του έχουν απομείνει για να κυνηγήσει το θέμα της αδειοδότησης θα παίξει ο ΟΦΗ την Παρασκευή στην Αθήνα. 
Στο Εφετείο Αθηνών στις 12 το πρωί θα εκδικαστεί η προσωρινή διαταγή που έχει καταθέσει η κρητική ΠΑΕ κατά της Football League επιδιώκοντας να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος σε ότι έχει να κάνει με την διαδικασία των πλέι οφ. 
Αν δικαιωθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ σε αυτή την διαδικασία τότε μέχρι και τις 7 Ιουλίου όπου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης δεν θα μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League. 
Στην περίπτωση που το Εφετείο Αθηνών δεν κάνει δεκτό το αίτημα του ΟΦΗ τότε χάνεται κάθε ελπίδα στο θέμα της αδειοδότησης καθώς την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα η Ένωση Β΄ – Γ΄ Εθνικής έχει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να επικυρώσει την βαθμολογία των πλέι οφ αλλά και των πλέι άουτ. Αν επικυρωθεί η βαθμολογία που είναι και το πιο πιθανό σενάριο τότε ο ΟΦΗ θα χάσει κάθε ελπίδα για δικαίωση. 
Κοιτάζει προς Κύπρο ο Σύλλογος Μικρομετόχων 
Στο μεταξύ αυτό που ακουγόταν ως φήμη τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως τα μέλη του Συλλόγου Μικρομετόχων της ΠΑΕ είναι έτοιμη να το κάνουν πράξη. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν αποστείλει σχετικό έγγραφο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κύπρου με το οποίο ζητάνε να μάθουνε αν ο ΟΦΗ έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Το σενάριο αυτό βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει πράξη γιατί υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook