Δεν άντεχε τις φωνές των μικρών παιδιών που είχε αναλάβει να προσέχει και τα… φίμωνε με χαρτοταινία ή τα απομόνωνε σε διπλανό δωμάτιο!

Η νεαρή νηπιαγωγός του 2ου Νηπιαγωγείου στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας που είχε προκαλέσει αναστάτωση και οργή στους γονείς των παιδιών με την αντιπαιδαγωγική και επικίνδυνη συμπεριφορά της, τιμωρήθηκε με προσωρινή αργία 15 ημερών.

Την απόφαση για την αναστολή άσκησης των καθηκόντων της νηπιαγωγού, που είναι η ανώτατη προβλεπόμενη από το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και τη νομοθεσία, υπέγραψαν ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα και πειθαρχική διαδικασία και η ποινή που θα της επιβληθεί μετά την ολοκλήρωσή τους θα είναι βαρύτατη και παραδειγματική.

Την έρευνα θα διενεργήσει ειδική επιτροπή, που θεωρείται βέβαιο ότι στο πόρισμά της θα ζητά την απομάκρυνση της νηπιαγωγού από το σχολείο, κάτι που απαιτούν οι εξοργισμένοι γονείς ώστε να μην διαταράξει ξανά τον ψυχικό κόσμο των παιδιών τους. Από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί, φαίνεται ότι η νηπιαγωγός- τέρας εφάρμοζε για καιρό την απαράδεκτη τακτική της, ώσπου κάποιο από τα παιδιά του νηπιαγωγείου έκανε λόγο στους γονείς του γι’ αυτά που υπέστη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook