Για το παιχνίδι με τον Ερμή Περάματος που θα κρίνει τον τίτλο στη Β΄Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, την επιστροφή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας αλλά και τον κόσμο της ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο γκάρντ του ΟΦΗ Αλέξης Τσακιρίδης. 

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στην φετινή προσπάθεια για την επάνοδο στην Α2 κατηγορία μιλώντας για το ματς με τον Ερμή Περάματος και το στόχο της ανόδου επισήμανε : «Είναι ένα παιχνίδι όπως τα τρία προηγούμενα. Εμείς θα το δούμε σαν παιχνίδι διασκέδασης, στο οποίο να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει. Εντάξει ο τίτλος είναι θέμα γοήτρου. Αν έρθει έχει καλώς. Εμείς θέλουμε να το διασκεδάσουμε. Να παίξουν όλα τα παιδιά, γιατί όλοι είχαμε μερίδιο στην άνοδο, ώστε να τους χειροκροτήσει και ο κόσμος». 

Κάνοντας μια αποτίμηση της χρονιάς που τελειώνει την Κυριακή ο γκάρντ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ ανέφερε : «Ο στόχος επιτεύχθηκε. Όλα πήγαν καλά σε μια καταπληκτική για εμάς χρονιά. Περάσαμε από δύσκολες έδρες, ενώ σημειώσαμε νίκες που προκάλεσαν αίσθηση. Στόχος ήταν η άνοδος και όχι το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η άνοδος μας στην Α2, αμέσως μια χρονιά μετά την πτώση μας». 

Κλείνοντας ο Αλέξης Τσακιρίδης στάθηκε και στον κόσμο του ΟΦΗ λέγοντας : «Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο. Να έρθει να μας δει, να διασκεδάσει μαζί μας, να πανηγυρίσει την άνοδο.Να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά τους προπονητές.
Μπορεί φέτος μα μην είχαμε την στήριξη , όπως άλλες χρονιές ,αλλά καταλαβαίνω. Η οικογένεια του ΟΦΗ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, και είναι λογικό να είναι στεναχωρημένοι. Στον κόσμο του ΟΦΗ, χρωστάμε χαρές .Γι αυτό τον καλούμε να είναι μαζί μας την Κυριακή. Να χαρεί μαζί μας την άνοδο».

Στην ταβέρνα «Πετούσης» η γιορτή της ανόδου 

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ θα γιορτάσουν την άνοδο την Κυριακή το βράδυ στην ταβέρνα «Πετούσης» που βρίσκεται στην Αμμουδάρα.