​«Δεν θέλω να πεθάνω αλλά πεθαίνω. Ο καρκίνος που έχω θα με σκοτώσει και είναι τρομερό το ότι θα πεθάνω έτσι..

Όμως το να πεθάνω με αξιοπρέπεια και με την οικογένειά μου στο πλάι, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού μου, είναι λιγότερο τρομακτικό» εξομολογείται σε καινούργια της συνέντευξη στο περιοδικό People η Μπρίτανι Μέιναρντ, η οποία πριν από λίγες ημέρες διεγνώσθη με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Μάλιστα όπως σας έχουμε αναφέρει σε παλιότερη ανάρτηση,  η ίδια δήλωσε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ότι θέλει να πεθάνει με ευθανασία την 1η Νοεμβρίου.

\"cover-768.jpg\"
Η Μπρίτανι έχει γεννηθεί με δίψα για περιπέτεια και για φιλανθρωπία.  Έχει κάνει αναρρίχηση σε πάγο στο Εκουαδόρ και καγιάκ στην Παταγονία ενώ έχει φροντίσει τα παιδάκια στην Παταγονία.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα μέρος στο οποίο θέλει να πάει μέχρι να πεθάνει. Ποιο είναι αυτό; Το Γκραντ Κάνιον. «Θα προσπαθήσουμε να την πάμε» εξομολογείται η μητέρα της.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Μπρίτανι, η οποία είναι παντρεμένη, μένει στην Καλιφόρνια, όμως εκεί δεν επιτρέπεται η ευθανασία και έτσι αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Όρεγκον, όπου, την 1η Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά τα γενέθλια του συζύγου της θα βάλει τέλος στη ζωή της.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook