Το κλείσιμο της χρονιάς ήταν ιδανικό για τον Αστέρα Μ. που όχι μόνο παρέμεινε στην κατηγορία αλλά «κατέγραψε» ένα σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα, πράγμα που απέφερε την 4η θέση στον όμιλο παραμονής.

Αναμορφωτής της ομάδας ήταν χωρίς αμφισβήτηση ο προπονητής Αντώνης Καρατζής, με τον οποίο έγινε αυτή η πορεία από την μέρα που ανέλαβε.
Η επιβράβευση κατά κάποιο τρόπο και η ανάγνωριση του έργου που έδειξε ο νεαρός τεχνικός ήρθε με την ανακοίνωση της Πέμπτης (2/6) από την διοίκηση της ομάδας του Μανολιόπουλου για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι και για την νέα αγωνιστική χρονιά στην θέση του προπονητή θα παραμείνει ο ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ μετά και από την τεράστια συμμετοχή του στην αναβάθμιση, οργάνωση, και αγωνιστικότητα της ομάδας, κάνοντας μια εντυπωσιακή πορεία στον δεύτερο  γύρο, αποδεκτή απ\’όλους.
Εδώ να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, παίκτες, προπονητή, χορηγούς και σε όλους τους φίλους που ο καθένας με τον τρόπο τους βοήθησε την ομάδα μας.
 Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αγωνιστική επάνοδο».

Συνεργασία με Πλατανιά                   

Η παραμονή του Αντώνη Καρατζή στην ομάδα φέρνει εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα. Ένα θέμα που υπάρχει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας είναι η συνεργασία με τον Πλατανιά, η οποία και θα γίνει πράξη λόγω και της παρουσίας του τεχνικού του Αστέρα.
Ο Καρατζής πέρα από προπονητής στους «νεοφώτιστους» είναι και υπεύθυνος ακαδημιών αλλά και προπονητής της ομάδας Παίδων του Πλατανιά, που διεκδικεί την Κυριακή (5/6) τον τίτλο στον τελικό με τον ΑΟΧ. Συνεργάτης του είναι ο Στέλιος Τζωρτζάκης, που είναι ποδοσφαιριστής στον Αστέρα.
Έτσι από φέτος θα ξεκινήσει μία συνεργασία μεταξύ του Αστέρα Μ. και του Πλατανιά, με σκοπό την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής των «ερυθρολευκών».
Οι πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για μετακίνηση 6 παικτών από την ομάδα Παίδων του Πλατανιά στον Αστέρα Μαν., τους οποίους φυσικά έχει στην ομάδα ο Αντώνης Καρατζής και είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας μέχρι τον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΧ.
Ακόμα έτοιμη να… σκάσει εί ναι και μια μεταγραφική… βόμβα που έχει σχέση με τις δυο ομάδες.
Πέρα από το αγωνιστικό ένα ζήτημα ανοικτό στον Αστέρα Μαν. είναι η ανάδειξη νέας διοίκησης και η εύρεση προέδρου, μιας και η ομάδα είναι ουσιαστικά «ακέφαλη».
Σαν άμεσα ενδιαφερόμενος για να αναλάβει φέρεται έμπειρος παράγοντας που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν σε διοικητικά σχήματα μεγαλύτερων ομάδων στα Χανιά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook