Όσοι από εσάς είστε λάτρεις των αποδράσεων, των εκδρομών και γενικά των ταξιδιών ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε γιατί η 28η Οκτωβρίου πλησιάζει και μαζί με αυτή ένα μοναδικό τετραήμερο ταξίδι που μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε.

Εμείς σας προτείνουμε να μην μείνετε στα συνηθισμένα και να πραγματοποιήσετε μια αξέχαστη απόδραση στην Ευρώπη, θαυμάζοντας τα υπέροχα τοπία υπό το φως του Φθινοπώρου.

Βουδαπέστη

\"\"

Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με θέα τον Δούναβη ενώ γευματίζετε σε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό εστιατόριο σε κάποιο από τα παραθαλάσσια χωριά της Ουγγαρίας. Αυτή η εικόνα θα σας σημαδέψει σε όλο το ταξίδι σας και σίγουρα θα κάνει καιρό να ξεθωριάσει από τη μνήμη σας! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στο «Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης» θαυμάζοντας τόσο τα μοναδικά αξιοθέατα όσο και την αυθεντική αρχοντική ομορφιά της!

Λονδίνο

\"\"

Η Αγγλία και κυρίως το Λονδίνο είναι το μέρος που δεν θα βαρεθείς ποτέ! Έχει τόσα πολλά πράγματα να εξερευνήσεις, από τα πιο γνωστά αξιοθέατα, μέχρι και τις πιο δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις. Αποδράστε στο πάντα επίκαιρο Λονδίνο για το 4ήμερο της 28ης Οκτωβρίου και ανακαλύψτε την μοναδική νυχτερινή ζωή του στην πλατεία Λέιτσεστερ, το Κόβεν Γκάρντεν με τη βασιλική Όπερα και τους υπαίθριους μουσικούς του καθώς και την πλατεία Τραφάλγκαρ και εντέλει την κινέζικη συνοικία στο Σόχο.

Άμστερνταμ

\"\"

Η πόλη που σίγουρα θα σας γοητεύσει με τα γραφικά της κανάλια και τις πανέμορφες γέφυρες είναι η ιδανική επιλογή για μια 4ήμερη απόδραση! Στο Άμστερνταμ, στην πόλη που όλα επιτρέπονται, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε μέρη που δεν φανταζόσασταν ότι υπήρχαν καν. Μην μείνετε όμως εκεί, περιπλανηθείτε στην πόλη με τα υπέροχα ποδήλατα που υπάρχουν παντού και στη συνέχεια ανακαλύψτε τα ιδιαίτερα αξιοθέατά της!

Πράγα

\"\"

Με φόντο τα χρώματα του φθινοπώρου η Πράγα ή αλλιώς η «Χρυσή Πόλη» είναι ιδανική για μια εξόρμηση το τετραήμερο που πλησιάζει. Θα περπατήσετε στις ρομαντικότερες συνοικίες ενώ θα θαυμάζετε τα πιο ιδιαίτερα μεσαιωνικά στοιχεία της πόλης. Η ιστορία της και η μοναδική κουλτούρα της δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους, με αποτέλεσμα να γυρίζετε πάλι πίσω σε αυτή!

Επιλέξτε το μέρος που σας ιντριγκάρει περισσότερο να επισκεφτείτε και κλείστε τη συμμετοχή σας άμεσα!

joytours.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook