Το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν σχετικής απόφασης του, καλεί τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, όπως παρευρεθούν σε έκτακτη – και τρίτη (3η) κατά σειρά – γενική συνέλευση λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας κατά την 1η ημερομηνία έκτακτης γενικής συνέλευσης (στις 05/10/2014) αλλά και κατά την 2η ημερομηνία έκτακτης γενικής συνέλευσης (στις 12/10/2014) , με θέμα :

– Την εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια ψηφοφορίας και την ανάδειξη των οργάνων της Ένωσης , ήτοι την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων της Π.Ο.Ξ., λόγω
ολοκλήρωσης της τριετούς θητείας των προκατόχων τους.

Η τρίτη(3η) κατά σειρά έκτακτη γενική συνέλευση θα συνέλθει στις 19η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Κυριακή , ώρα 09.00 π.μ στο ξενοδοχείο Akali ,όπου εν συνεχεία την 09.30π.μ. και στον ίδιο τόπο θα γίνει έναρξη της ψηφοφορίας για την εκλογή των οργάνων της ένωσης με ώρα λήξης την 17.00 μ.μ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν άπαντα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ένωσης, εκπροσωπούμενα όπως ορίζει το άρθρο 3 παρ. 2 του καταστατικού.

Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Επίσης ένα πρακτικό ή μια εξουσιοδότηση για ΑΕ ή άλλης μορφής εταιρείας, εφόσον δεν είναι οι ίδιοι που αναγράφονται στο σήμα του ΕΟΤ σαν εκπρόσωποι της επιχείρησης. Διευκρινίζουμε ότι στις ατομικές επιχειρήσεις δικαίωμα ψήφου έχει μόνο ο εκπρόσωπος που αναγράφεται στο σήμα του ΕΟΤ.

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι:

ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΔΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ)
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΝΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΡΩΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΡΩΙΜΟΥ – ΝΤΑΝΤΣΙΟΥ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΟΡΓΚΕ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ
ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook