Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου περνούν η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος σύντροφός της που το περασμένο Μάρτιο έκαψαν τον τρίχρονο γιό της 19χρονης με καυτό νερό (δείτε εδώ και εδώ)

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου συνεδρίασε χθες και αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τόσο της μητέρας όσο και του συντρόφου της.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν το τρίχρονο αγόρι μεταφέρθηκε νεκρό στο Κ.Υ. Μοιρών με εγκαύματα στο σώμα του. Το παιδί μετέφερε στο Κ.Υ. το ζευγάρι από τη Βουλγαρία που έμενε τότε στα Σκούρβουλα.

Όταν οι γιατροί είδαν τα εγκαύματα στο άψυχο σώμα του παιδιού ρώτησαν τι είχε συμβεί.  Η εξήγηση που έδωσε η μητέρα ήταν πως το παιδί είχε πρόβλημα...δυσκοιλιότητας και για να το ξεπεράσει του έριχνε καυτό νερό στην πλάτη, κάτι που φυσικά δεν έπεισε τις Αρχες!

Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως το παιδάκι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τουλάχιστο τέσσερις ώρες πριν μεταφερθεί στο Κ.Υ. Μοιρών, ενώ εντοπίστηκαν και παλαιότερες κακώσεις και μώλωπες στο κεφάλι.

Η 19χρονη μητέρα και ο σύντροφός της παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές.