Στη συζήτηση που είχε ο Πάνος Καμμένος με τον Τάσο Βάμβουκα, μίλησαν για τοπικά θέματα και κυρίως για το αεροδρόμιο. 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κος Καμμένος \”εμείς δεν είμαστε κατά των ιδιωτικοποιήσεων αλλά η πώληση του αεροδρομίου των Χανίων χωρίς να ληφθεί υπ\’ όψιν η τοπική αυτοδιοίκηση, έχει να κάνει με προσπάθειες απομόνωσης των Χανίων σε σχέση με την υπόλοιπη Κρήτη\”. 
Στη συνέχεια ο κος Καμμένος αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του αεροδρομίου Χανίων σε σχέση με τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ κάτι που όπως χαρακτηριστικά είπε καθιστά την πώληση παράνομη.
\"\"
Η λύση που προτείνει ο πρόεδρος των ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι: \”Η συγγραφή τροπολογίας για εξαίρεση του αεροδρομίου Χανίων από την πώληση του ΤΑΙΠΕΔ. Όσοι βουλευτές δεν θέλουν να μείνουν στα λόγια και πιστεύουν σε αυτό που λένε δεν έχουν παρά να υπογράψουν την τροπολογία αυτή\”.


Για το θέμα των πλειστηριασμών ο κος Καμμένος μίλησε για αντίσταση με φυσική παρουσία πολιτών, συλλόγων και μελών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Ειρηνοδικεία, προς αποτροπή των διαδικασιών.

Συζητήθηκαν ακόμη θέματα Τουριστικής ανάπτυξης.
Νωρίτερα ο κος Καμμένος συναντήθηκε στην κυριολεξία \”στο πόδι\”, με το προεδρείο των Επαγγελματοβιοτεχνών που την ώρα της άφιξής του στο Δημαρχείο, οι τελευταίοι αποχωρούσαν μετά από συνάντηση με τον κο Βάμβουκα.
\"\"

Δείτε εδώ σε μορφη pdf τη δήλωση του κ. Καμενου μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook