Με τραυματισμό επέστρεψε από τα παιχνίδια της Εθνικής Ουκρανίας U21 με τη Γερμανία ο Γεβγέν Νέπλιακ, ενώ πρόβλημα υπήρξε με την πτήση επιστροφής του Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα από την Αφρική.
Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει Ξάνθης ο Γιάννης Χριστόπουλος:
Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη.
Τραυματίας επέστρεψε από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Κ21 της Ουκρανίας ο Γεβγέν Νέπλιακ, ο οποίος, όπως και πριν από λίγες εβδομάδες όταν είχε κληθεί και πάλι στην εθνική, διαπιστώθηκε εκ νέου ότι ταλαιπωρείται από οίδημα στον λαγονοψοΐτη και αναμένεται να προχωρήσει σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Από οστικό οίδημα ταλαιπωρείται ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία τις δύο τελευταίες ημέρες, ενώ και ο Εμιλιάνο Σέχου δεν προπονήθηκε χθες εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.
Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι εξαιτίας απρόσμενου προβλήματος με μία αεροπορική πτήση, ο διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό, Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα δεν θα έρθει σήμερα στα Χανιά, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά αύριο, Σάββατο, μία μόλις ημέρα πριν από τον αγώνα με την Ξάνθη. Σημειώνεται ότι ο Ιτούα δεν αγωνίστηκε ούτε στο δεύτερο ματς μεταξύ του Κονγκό και της Νότιας Αφρικής.
Τέλος, ο Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και στα 90 λεπτά και στους δύο αγώνες της εθνικής ομάδας του Μάλι με την Αιθιοπία (στις 11 και 15 Οκτωβρίου), βρίσκεται από χθες το βράδυ στα Χανιά και αναμένεται να τεθεί σήμερα (η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα, στο Μάλεμε) στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Η προπόνηση της Παρασκευής:

Χωρίς τη συμμετοχή των Νέπλιακ, Περιστερίδη (τραυματίες) και του Ιτούα (αναμένεται αύριο στα Χανιά) πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.
Η προπόνηση ήταν χαμηλής έντασης με τον προπονητή της ομάδας μας να δίδει έμφαση στις στημένες φάσεις.
Κανονικά συμμετείχαν οι Κουλιμπαλί, Σέχου.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 10.30, στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook