Έτσι μάλλον γίνεται και ενώ πολλές κοπέλες ήθελαν να κάνουν οικογένεια νωρίς, τελικά δε μπορούν. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή μας σήμερα έχει πιο πολύ άγχος (πολύ πιο πολύ), το να βρούμε σύντροφο δεν είναι τελικά τόσο εύκολο (είμαστε πολύ απαιτητικές και αναζητούμε πάντα τον καλύτερο), δουλεύουμε πολύ (με λιγότερα χρήματα) και πολλές από εμάς διανύουν τη δεκαετία των 30 (ή την έχουν περάσει). Τι γίνεται λοιπόν όταν έχουμε αφήσει τον καιρό να περάσει; Τα υπογόνιμα ζευγάρια αποτελούν ολόκληρο τομέα στην ιατρική τα οποία απευθύνονται σε εξειδικευμένους γιατρούς με την βοήθεια των οποίων η εγκυμοσύνη γίνεται πραγματικότητα.

Υπάρχουν ωστόσο συνήθειες οι οποίες αυξάνουν τις πιθανότητες για ένα μωρό, που είτε δυναμώνουν τον οργανισμό μας (καλή διατροφή, γυμναστική, διακοπή καπνίσματος κτλ), είτε μειώνουν το άγχος και κάνουν τον οργανισμό της γυναίκας να λειτουργεί σαν ρολόι.

Προσωπικά πιστεύω στα συμπληρώματα διατροφής που βλέπω στο φαρμακείο. Οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι χρόνια στον χώρο, είναι αγγλικές , αμερικάνικες ή γαλλικές, πιστοποιημένες και χωρίς παρενέργειες. Συγκεκριμένα υπάρχουν συμπληρώματα που μπορούν να βοηθήσουν στην σταθεροποίηση του κύκλου της γυναίκας, τη δημιουργία ενός δυνατού οργανισμού ή την αύξηση της ποσότητας και της κινητικότητας του σπέρματος.

Agnus Castus

L-Arginine

Έλαιο νυχτολούλουδο  

Συμπλήρωμα με σκόνη στρειδιού 

Maca

Ο βασιλικός πολτός που θα βρείτε στο σημείο με τα συμπληρώματα (στο ψυγειάκι ) θα σας τονώσει λαμβάνοντας μία μικρή δόση κάτω από την γλώσσα κάθε πρωί.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια πολυβιταμίνη (σε χάπι ή αναβράζων), έτσι θα έχετε αντοχή και όρεξη για τακτικές επαφές και έναν δυνατό οργανισμό έτοιμο να φιλοξενήσει το έμβρυο.

Γράφει η Σωτηρία στο HEALTH & BEAUTY (τελειόφοιτη Φαρμακευτικής) [email protected]
Για περισσότερα tips υγείας και ομορφιάς, επισκεφθείτε το apothekechania.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook