Για όγδοη χρονιά η Super League στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού αφιερώνει την 7η αγωνιστική στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του ρατσισμού.

Όπως σε όλα τα ματς έτσι και σε αυτό του Πλατανιά με τη Skoda Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα συνοδεύσουν παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων, θα σηκώσουν "κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό".

Η σχετική ενημέρωση:

Η Super League, για όγδοη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού και σε συνεργασία με τη FARE  (Football Against Racism in Europe), η οποία τελεί υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφιερώνει την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού.
Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων και όλων των υπολοίπων ομάδων της Super League -θα σηκώσουν «Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό», ενώ παράλληλα παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων θα συνοδεύσουν τις ομάδες στην είσοδό τους στους αγωνιστικούς χώρους πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015 (18-20/10/2014).
O πρόεδρος της Super League Δημήτρης Αγραφιώτης δήλωσε σχετικά: «Το ποδόσφαιρο λέει όχι στον ρατσισμό και στις κάθε είδους διακρίσεις. Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η κοινωνία μας, είναι θετικό να προβάλλονται πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη συμφιλίωση και την άμβλυνση των διαφορών, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Η Super League στηρίζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα για όλους και στέκεται για μια ακόμα χρονιά αρωγός στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της FARE, σε συνεργασία με την UEFA και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μήνυμα είναι σαφές: Λέμε ΟΧΙ στον ρατσισμό και σε κάθε είδους διακρίσεις».