Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Χανίων (δείτε εδώ).

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανιών, μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο Αεροδρόμιο Χανιών, κατά την αναχώρηση του Πρόεδρου μας κ. Πάνου Κομμένου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ….. ζητήσουμε Δημόσια Συγγνώμη.

• Ζητάμε συγγνώμη που χθες βράδυ, κατά την ομιλία του Προέδρου, η αίθουσα του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων ήταν ΑΣΦΙΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ με όρθιους μέχρι και το φουαγιέ

• Ζητάμε συγγνώμη που στις πρώτες σειρές καθισμάτων βρισκόταν πλήθος γνωστών και προβεβλημένων στελεχών άλλων παρατάξεων, που εγκαταλείπουν “το μαντρί “ και συμπαρατάσσονται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πλέον κατάλαβαν ότι “ο λύκος” βρίσκεται μέσα στο “μαντρί”

• Ζητάμε συγγνώμη που γνωστά και προβεβλημένα στελέχη άλλων Αντιμνημονιακών παρατάξεων, μας τίμησαν με την παρουσία τους αποδεικνύοντας ότι η σωτηρία της πατρίδος προέχει των οποίων ιδεολογικών διαφόρων που μπορεί να έχουμε.

• Ζητάμε συγγνώμη που ο Πρόεδρος μας σήμερα έκανε σειρά επαφών με θέμα το σκανδαλώδες και καταστροφικό για την τοπική κοινωνία, ξεπούλημα του Αεροδρομίου Χανίων.

Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν….

Ζητάμε Συγγνώμη και σας λέμε ότι…. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς από τα Χανιά, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας γίνει σωματικός έλεγχος, ΟΧΙ στο Α’ όροφο του Αεροδρομίου, όπως γίνεται πάντα αλλά ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Ο Χρόνος σας τελειώνει…..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ. Για όσους δεν επιθυμούν αγωγές, υπάρχει και βίντεο….."

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝ