Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δυο παιδιά νεκρά, ηλικίας 16 και 20 ετών, ενώ τραυματίας είναι και ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου - Θρήνος στη Μαριολάτα Φωκίδας, όπου διαμένουν οι οικογένειες των παιδιών.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, οι δυο κολλητοί φίλοι νωρίς το βράδυ οδηγούσαν τα μηχανάκια τους στον κεντρικό δρόμο της Μαριολάτας, που συνδέει τη κοινότητα με την Λιλαία και το Πολύδροσο στον Παρνασσό με σβηστά τα φώτα τους, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως «έκαναν κόντρα».


Το αποτέλεσμα ήταν ο 21χρονος οδηγός του κίτρινου Fiat Bravo που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, να μην τους αντιληφθεί.Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο 16χρονος από τη Μαριολάτα, ενώ λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο 20χρονος, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας και διέμενε με την οικογένειά του επίσης στη Μαριολάτα.Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Άμφισσας.Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το Α.Τ. Γραβιάς.

protothema.gr