Σοβαρά προβλήματα ακόμα και με την πληρωμή του ρεύματος, αντιμετωπίζουν  έμποροι  και επιχειρηματίες των Χανίων σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο Flashnews.gr ο πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης.

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ. Μαργαρώνη \”\”το 55% των εμπόρων των Χανίων εδώ και καιρό δεν είναι ικανό να πληρώσει ούτε τις εργοδοτικές εισφορές που υποχρεούται, ούτε το ΦΠΑ, ούτε τους προμηθευτές τους ούτε φυσικά να εξυπηρετήσει τα δάνεια που έχει πάρει από τις τράπεζες\”.

Μάλιστα σε οτι αφορά την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τονίζει οτι \”αυτό που ζητάμε είναι  μια ρύθμιση των λογαριασμών από τη ΔΕΗ, προκειμένου να μην παίρνουν τα ρολόγια, γιατί αν συμβεί αυτό η επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Έχουμε στείλει έγγραφα στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα και ζητάμε να πληρώνουμε με δόσεις. Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν τα ρολόγια για 400 και 500 ευρώ. Σημειώνεται δε, ότι την αφαίρεση του ρολογιού την έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία , που δεν \”δέχεται καμία συζήτηση, και κανένα διακανονισμό\”.

Ζητάμε την ρύθμιση των χρεών των μικρομεσαίων σημειώνει ο κ. Μαργαρώνης ενώ χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του: \”Όπως το κράτος ζητάει επιμήκυνση του χρέους του έτσι ζητάμε κι εμείς επιμήκυνση των δανείων και των χρεών μας, για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε. Κι επιτέλους να λειτουργήσει το ΕΤΕΑΜ, η μετεξέλιξη του ΤΕΜΠΕ , η οποία δυστυχώς μόνο εξαγγέλλεται\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook