Ο Δημοτικός Σύμβουλος Χερσονήσου και πλέον Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔ Κρήτης κ. Ιωάννης Σέγκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την εκλογή του ως Πρόεδρος του Συμβουλίου

Η επιδίωξη ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας απαιτεί διεκδίκηση και δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Από τη βάση της κοινωνίας μας, τον ίδιο τον πολίτη, μέχρι τα ανώτερα πολιτικά και πολιτειακά επίπεδα.

Για την τοπική αυτοδιοίκηση, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων(ΠΕΔ) και τα όργανα διοίκησής της, μπορούν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση διεκδικώντας και υλοποιώντας δράσεις για μια αυτοδιοίκηση προς όφελος του πολίτη, της κοινωνίας και τελικά του τόπου μας.

Από την άλλη μεριά η κοινή μας πορεία, μπορεί να πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Με την προσήλωσή μας στους στόχους αυτούς δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλη τύχη αλλά και τιμή συνάμα, η δυνατότητά μου να βοηθήσω μέσα από τη διοίκηση της ΠΕΔ και ειδικότερα το εποπτικό συμβούλιο αυτής που με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τοποθετήθηκα Πρόεδρος.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την στήριξή τους κατά την ημέρα των εκλογών των οργάνων της ΠΕΔ όπως και του συναδέλφους – μελή του Εποπτικού Συμβουλίου με μοναδική σκέψη αυτή της συνεργασίας μας για το κοινό καλό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook