Την Κυριακή (19/10, 10:30) ο Α.Ο. Χανιά δίνει το πρώτο ματς για το νέο πρωτάθλημα της Α\’ Κατηγορίας γυναικών με αντίπαλο τον Άρη και η αποστολή βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Η αναχώρηση έγινε από το λιμάνι της Σούδας την Παρασκευή (17/10) το βράδυ και στη συνέχεια η αποστολή μετέβη οδικώς στη συμπρωτεύουσα. 
Ο Μάνος Βεργανελάκης έχει μαζί του στην αποστολή 18 παίκτριες.
Η επίσημη ενημέρωση:
Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο προπονητής της ομάδος Μανώλης Βεργανελάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει με πλοίο της ΑΝΕΚ LINES με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και στην συνέχεια οδικώς, μέχρι την Θεσσαλονίκη όπου και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος. Αρχηγός αποστολής θα είναι η υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος Κική Πολλάκη η οποία δήλωσε πριν φύγει η αποστολή στο aoxania.gr τα εξής:
Κική Πολλάκη: \”Υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, τα κορίτσια δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή της ομάδας και πιστεύω πως αυτό θα αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις αθλήτριες όλων των ομάδων και να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά όπου θα βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να αναδειχτεί το γυναικείο πρωτάθλημα της χώρας μας.\”

Η αποστολή

Γιακουμάκη, Αγγελάκη, Πιτσή, Ζντράβγκοβιτς, Μαυρομματίδη, Γιαννούτσου, Πισσαδάκη, Θωμαδάκη, Μανωλίτση, Σαρρή, Δημητριάδη, Μασούρη, Μοίρα, Καραντωνάκη, Σαριδάκη, Μαραγκουδάκη, Δρακάκη Ε. Ζερβού.
Το γυναικείο τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της ομάδας που είναι κοντά και στηρίζουν τις προσπάθειες των κοριτσιών σε δύσκολες εποχές.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ΑΝΕΚ LINES, τον Ξυλόφουρνο Στέφανου Μαλαδάκη, το Μαγειρείο Αγαπίνης στην Δημοτική Αγορά, το SIRIOS VILLAGES, το Μαγειρείο του Πισσά στην Δημοτική Αγορά, το φαρμακείο Κατσαράκη&Κνιθάκη και το κοσμηματοπωλείο Mille Regali.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook