Στην συνοικία του Μασταμπά, στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο τετράγωνο των οδών Παρασκευοπούλου – Καστρινάκη – 11ης Οκτωβρίου – Κυθήρων , υπάρχει ένα πάρκο με μια παιδική χαρά.
Μπορεί το πάρκο αυτό να έχει αρκετές ελλείψεις, αλλά όπως και να είναι, αποτελεί μιαν όαση για τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής.
Και όμως. Κάποιοι έχουν μετατρέψει τα «πεζοδρόμια» γύρω από το πάρκο σε χώρο στάθμευσης των πάσης φύσεως οχημάτων.

\"\"

\"\"\"\"

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της απαράδεκτης κατάστασης την οποία βιώνουν οι κάτοικοι.

\"\"

Μάλιστα – όπως φαίνεται – πάνω στο πεζοδρόμιο του πάρκου έχει εγκαταλειφθεί (!) και ένα φορτηγάκι και μάλιστα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας (!)

\"\"

Αλλά το πλέον εντυπωσιακό είναι πως αυτή η κατάσταση κρατά για χρόνια, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες του street view της Google, οι οποίες ελήφθησαν το 2011.

\"\"

Μάλιστα το φορτηγάκι βρίσκεται απο τότε εκεί !!!

Και επειδή τα τροχονομικά μέτρα συνήθως αποδίδουν για μικρό χρονικό διάστημα, η νέα δημοτική αρχή του Ηρακλείου θα πρέπει να εξετάσει τρόπους μόνιμης παρεμπόδισης των «Γαιδουρίστας» που αδιαφορούν για τους υπολοίπους και κυρίως για τα μικρά παιδιά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook