Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΗ που έπαιξε παθιασμένα μέσα στην Λεωφόρο, σκόραρε με Μερεμπασβίλι, Μακρή και πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1!

Στον ΟΦΗ το έλεγαν και το πίστευαν από την αρχή της εβδομάδας: «Ή τώρα ή ποτέ» έλεγαν στο «Βαρδινογιάννειο» και το έκαναν πράξη με ένα τεράστιο διπλό κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με γκολ του Μακρή στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Γκατούζο έκανε την έκπληξη, έστησε την ομάδα με 4-4-2 αλλάζοντας το 3-5-2 των προηγούμενων αγώνων και μέχρι να πάρει… χαμπάρι ο Αναστασίου που με το σκάουτινγκ του… έπεσε διάνα, ο Μερεμπασβίλι έβαλε ΓΚΟΛΑΡΑ στο 20’ δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Παναθηναϊκό να έχει μια ανούσια κατοχή της μπάλας και τον Λόρια να μην πιάνει καν την μπάλα. Με την σέντρα του δευτέρου 45λεπτου, ο Παναθηναϊκός πίεζε για την ισοφάριση δίχως ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Και εκεί που γκολ δεν φαινόταν να έρχεται ούτε με… σφαίρες, ο Παναθηναϊκός με την τύχη του έκανε το 1-1 όταν ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στην κοιλιά του Τριποτσέρη και κάπως έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι από την αρχή.

Το γκολ της ισοφάρισης, «ξύπνησε» τους παίκτες του ΟΦΗ ενώ ο Γκατούζο έκανε ακόμα πιο επιθετικό τον ΟΦΗ με την είσοδο του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος κέρδισε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μιλιάζες και ο Μακρής στο 94’ έκανε το 1-2 σηκώνοντας στα πόδια ολόκληρο το Ηράκλειο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook