​Το γύρο του κόσμου κάνει η αρρωστημένη και φρικαλέα πράξη ενός ζευγαριού από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας…

Μία μητέρα και ο πατριός ενός παιδιού βασάνισαν το άτυχο κοριτσάκι μέχρι θανάτου και έκρυψαν το πτώμα του για τρία χρόνια προκειμένου να εισπράττουν τα επιδόματα.

Το \”σατανικό\” ζευγάρι έκρυψε το σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού σε ένα δωμάτιο στο νοικιασμένο διαμέρισμα τους και το κλείδωσαν ώστε να μπορούν να παίρνουν τα χρήματα.

Κατά την διάρκεια της δίκης για το αποτρόπαιο έγκλημα, μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο πατριός άφηνε τη γυναίκα και το παιδί της να πεινάνε, ενώ τελικά το παιδί κατέληξε από τα βασανιστήρια περίπου το 2009.

Τρία χρόνια μετά αποκαλύφθηκε η φρίκη… Όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος θέλησε να διεκδικήσει την ιδιοκτησία και τα χρήματα που του χρώσταγαν, το ζευγάρι αρνιόταν να εγκαταλείψει το σπίτι και έτσι οι δικαστικοί επιμελητές ανακάλυψαν το μουμιοποιημένο σώμα του παιδιού μέσα στο δωμάτιο.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε σε 31 χρόνια φυλάκισης

Όπως γράφει η Βρετανική Mirror, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ήθελε να το έχει υπό την κηδεμονία του αλλά η μητέρα του κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ήθελε να το απαγάγει και έτσι υποχώρησε.

Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλο σάλο στη Σλοβακία κυρίως γιατί κανείς από τους κοινωνικούς λειτουργούς δεν αναρωτήθηκε, γιατί το παιδί σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στο σχολείο.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook