Έντονα συζητείται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο η πολύκροτη όπως φαίνεται ιστορία με πρωταγωνιστές τον γιατρό Γιάννη Δροσίτη και την επιχειρηματία Εύα Τυλιανάκη που πήραν τις αμοιβές τους ύψους 123.000 € λίγο πριν παραδώσουν στην νέα δημοτική αρχή, από την εταιρία Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ την Παρασκευή και η συνάδελφος Λίλιαν Δαφερμάκη.

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι αφενός η υπόθεση όπως μάθαμε ξετυλίχτηκε μετά από εύστοχη ερώτηση του πρώην δημοτικού συμβούλου Νίκου Γιαλυτάκη ο οποίος και πολύ ορθά ρώτησε γιατί αυτό το ποσό δεν υπάρχει στον αντίστοιχο περσινό ισολογισμό.

Μάλιστα η αποκάλυψη αυτή έγινε ενώπιον ακόμα και των αναπληρωματικών μελών του ΔΣ της εταιρίας.

Αφετέρου η παρούσα δημοτική αρχή αποδεικνύει από την πρώτη κιόλας μέρα άσκησης της εξουσίας της, ότι θα υπηρετήσει το ΟΛΑ στο ΦΩΣ,κάτι που ξεκάθαρα και επιτακτικά ζήτησαν οι δημότες του Ηρακλείου στις τελευταίες εκλογές με το 60% στην \”ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ \”.

Θέλω παράλληλα να πιστέψω ότι είναι \”φάρσα\” και ψέμα από κακές γλώσσες ότι κάποιοι απείλησαν Θεούς και δαίμονες με αφορμή αυτή την αποκάλυψη.

Και κάτι ακόμα.

Επειδή ακούω για φιλανθρωπικές ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Όσοι θέλουν να κάνουν τέτοιες πράξεις, πάνε το δηλώνουν δημόσια και λένε αυτά τα λεφτά να οδηγηθούν σ´ αυτόν τον λογαριασμό του τάδε ιδρύματος κ.ο.κ και δεν τα παντελονιάζουν για να τα δώσουν αργότερα από μόνοι τους…και ο νοών νοείτω.

Θυρωρός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook