Στοχευμένες έρευνες και επιχειρήσεις “σκούπα” στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα και τη Βάρη, για τον εντοπισμό των ληστών με το οικιακό σίδερο, πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ η οποία έχει ήδη στα χέρια της το προφίλ του Γεωργιανού σαδιστή που βασανίζει τα θύματα του με ατμοσίδερο.

Τις τελευταίες δυο ημέρες η Ασφάλεια έχει πραγματοποιήσει επιχειρήσεις “σκούπα” σε αυτές τις δυο περιοχές και μάλιστα σε ώρες και σημεία που ήταν δυνατόν να κινηθούν οι κακοποιοί, με απώτερο σκοπό να τους αποτρέψει σε νέο χτύπημα με βασανισμό ανυποψίαστου πολίτη και μάλιστα μπροστά στα μάτια της οικογένειας του όπως είχαν κάνει πρόσφατα σε επιχειρηματία στην ίδια περιοχή.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από τις περίπου 20 προσαγωγές ύποπτων που πραγματοποίησαν, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πληροφορίες αλλά και στοιχεία για το σαδιστή αρχηγό της σπείρας, υπήκοο Γεωργίας, οποίος αρέσκεται να βασανίζει τα θύματα του με το καυτό οικιακό σίδερο.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί ήδη έχουν σκιαγράφησει το προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου και με οδηγό αυτό το στοιχείο, έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του αδίστακτου κακοποιού.

Οι επιχειρήσεις και μάλιστα οι στοχευμένες σε περιοχές των νοτίων προαστίων θα συνεχιστούν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς εκτιμάτε πως το κρησφύγετο των δραστών των σκληρών ληστειών είναι σε αυτές τις περιοχές και μάλιστα χτυπούσαν στα βόρεια προάστια προκειμένου να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες της Ασφάλειας.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook