Πανελλαδική αίσθηση έκανε το ατόπημα του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. να αρνηθεί τον έλεγχο σε καθορισμένο σημείο κατά την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο Χανίων την περασμένη Παρασκευή (δείτε εδώ).

Είναι σαφές και δεν χωράει αμφισβήτηση ότι το προσωπικό του αεροδρομίου έκανε άψογα την δουλειά του όπως ορίζει ο κανονισμός, χωρίς να διαχωρίσει αν ο κύριος Π. Καμμένος είναι δημόσιο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ένας υπάλληλος να δεχτεί λεκτική επίθεση και όχι μόνο από τον ίδιο.

Ωστόσο έκπληξη προκαλεί ένα δημοσίευμα σε blog που μιλάει ειρωνικά για τους υπαλλήλους του αεροδρομίου και της εταιρείας φύλαξης, τους προσάπτει προσωνύμια και τους κοροϊδεύει επειδή κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός αλλά και τη δουλειά του προσωπικού ασφαλείας, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε εργαζόμενους;

Οι λόγοι είναι άγνωστοι.. ίσως είναι πολιτικοί ή μπορεί και κάποιους να τους βολεύει να θελουν να εμφανίζουν το αεροδρόμιο ξέφραγο αμπέλι, ή απλα… \”κράζουν\” για να δικαιολογούν το λόγο ύπαρξής τους.

Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook