Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας

Όπως αναφέρει η Mirror, ο 39χρονος Tang Minghua έσφαξε τον 9χρονο γιο του και στη συνέχεια του έκοψε τα γεννητικά του όργανα, επειδή «έβρεχε» το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η σύζυγος του δράστη και μητέρα του μικρού Κάο, τους είχε εγκαταλείψει εδώ και κάποιο διάστημα παίρνοντας μαζί της την κόρη του ζευγαριού. Αυτό είχε ως συνέπεια ο μικρός να «βρέχει» το κρεβάτι του, καθώς του έλειπε η μαμά του.

Ο 39χρονος, ο οποίος ήταν άνεργος και είχε πρόβλημα αλκοολισμού, γινόταν καθημερινά έξαλλος με το γιο του.

Στην τελευταία τραγική πράξη της ιστορίας, το παιδί έπεσε για ύπνο χωρίς να ακούσει τον πατέρα του, που του είπε να πάει πρώτα στην τουαλέτα.

Όταν ο τελευταίος διαπίστωσε μετά από λίγο ότι ο μικρός είχε «βρέξει» το κρεβάτι του για μια ακόμα φορά, τον έσυρε έξω από το σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το λαιμό.

Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτή τη φρικτή πράξη, αφού αμέσως μετά του έκοψε τα γεννητικά του όργανα, και ύστερα σαν μην είχε συμβεί τίποτα πήγε για ύπνο.

Οι γείτονες βρήκαν το σώμα του παιδιού μέσα στο αίμα και ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ ο 39χρονος κατηγορεί για την πράξη του την πρώην σύζυγό του.

newsbomb.gr