Κάθε πέρσι και καλύτερα λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση των θανατηφόρων τροχαίων στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα!

Οι δηλώσεις του Γιάννη Λιονάκη – προέδρου του συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων – στο περιθώριο της εκδήλωσης για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων του τμήματος Τροχαίας Χανίων, είναι ενδεικτικές της κατάστασης, αφού από την αρχή του χρόνου οι νεκροί στο νομό Χανίων είναι 20 (πέρυσι στο ίδιο διάστημα είχαμε 16 νεκρούς), όσοι και στο νομό Ηρακλείου ο οποίος έχει διπλάσια οχηματοχιλιόμετρα και πληθυσμό, κάτι που από μόνο του δημιουργεί έντονο προβληματισμό!

\"\"


 
Βέβαια η πραγματικότητα όσο οδυνηρή κι αν είναι σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί τους αρμόδιους στην κατάθεση των όπλων… ίσα ίσα οι άνδρες της Τροχαίας υπερβάλλουν εαυτούς και παρά τις τεράστιες ελλείψεις που αντμετωπίζουν δίνουν καθημερινά τη μάχη στους δρόμους. Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών εντάσσεται και η εβδομάδα πρόληψης της τροχαίας Χανίων, που ξεκίνησε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Mega Place στο Βλητέ Χανίων.

Μαθητές, πολίτες και ένστολοι, συντονίζονται στην κοινή προσπάθεια της ενημέρωσης με στόχο την οδηγική παιδεία που τόσο σημαντική είναι.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook