Αγανακτισμένοι είναι οι πολίτες χωριού στα Δυτικά του Δήμου Βιάννου, για την κατάσταση που επικρατεί στην εκκλησία του χωριού.

Σύμφωνα με αναγνώστρια του Flashnews.gr η εκκλησία είναι έτοιμη να καταρρεύσει και τα πρόσφορα καταλήγουν στα σκουπίδια.
Αναλυτικά η επιστολή:


"Μετά από αναμονή μηνών, για επίλυση των προβλημάτων της ενορίας μας, σχετικά με τον ιερέα, η κατάσταση παραμένει ιδία χωρίς καμία ουσιαστική ενέργεια από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου -Καστελίου και Βιάννου και τα πράγματα ολοένα και χειροτερεύουν, με αποκορύφωμα την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η Κεντρική εκκλησία του χωριού που είναι έτοιμη να καταρρεύσει , όλα αυτά συμβαίνουν σε ενορία χωριού στα Δυτικά του Δήμου Βιάννου…Σας παραθέτω φωτογραφίες και ευελπιστώ με αυτό τον τρόπο να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα μας, αφού οι όποιες προσπάθειες έχουμε κάνει να ακουστούν τα προβλήματα μας έχουν πέσει στο κενό... και με αυτό τον τρόπο θέλουμε κάποιοι άνθρωποι που πρέπει, να θορυβηθούν για να βρεθεί επιτέλους μια λύση γι αυτήν την άθλια κατάσταση που βιώνει η ενορία σε χωριό του Δήμου Βιάννου....

Οι φωτογραφίες είναι ένα μικρο δείγμα του τι συμβαίνει..."

Flashnews.gr