Με αφορμή και την μετεγκατάσταση των Δ/νσεων Εκπ/σης, σε νέες κτιριακές υποδομές που παραχωρήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Ν. Χανίων, βρέθηκε σήμερα στα Χανιά ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κρήτης, κ. Απόστολος Κλινάκης.
Σκοπός της επίσκεψης η συνάντηση με τους Δ/ντες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων, τους Σχολικούς Συμβούλους και των δυο βαθμίδων για να συζητήσουν τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.
Στη συνέχεια βάσει προγράμματος ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Χανίων, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες από τα ολοκαίνουρια γραφεία των Δ/νσεων Εκπ/σης στα Χανιά στην οδό Γκερόλα.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του ο κος Κλινάκης θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που θα γίνει στις 22-24 Οκτωβρίου 2014 στη Λεμεσό με θέμα «Ηθική και Δημοκρατία για μια Αειφόρο Σχολική Ηγεσία».
Το Συνέδριο συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με το Σύνδεσμο Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, τη Μητρόπολη Λεμεσού, τις Τοπικές Αρχές Λεμεσού, την Τοπική κοινότητα Αγρού Πιτσιλιάς και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Έρευνας (ITE/FORTH).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook