Σε συμβολική διαμαρτυρία την Παρασκευή (24/10) αποφάσισαν να προχωρήσουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΧ:
Παρουσία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου το έκτακτο Δ.Σ. του Ν.Ο.Χ., με τη Διοίκηση να προβαίνει σε ενημέρωση για τις ενέργειες που αφορούν τη στήριξη της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.
Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι επιστολές που έχουν αποσταλεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου προς την Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων, τους Βουλευτές Χανίων, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, την αρμόδια Υπηρεσία της ΓΓΑ και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Επίσης, παρουσιάστηκαν όλες οι ενέργειες – πρωτοβουλίες των Βουλευτών, κομμάτων και τοπικών φορέων χωρίς όμως να έχουν αποφέρει μέχρι σήμερα κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έγινε σαφές στους παριστάμενους ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να τροφοδοτεί την εγκατάσταση με πετρέλαιο αφήνοντας πίσω όλες τις υποχρεώσεις του. Παρουσιάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι η συμβολή του Ναυτικού Ομίλου στη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχει ξεπεράσει τις 11.000 ευρώ.
Υπό το πρίσμα αυτό, οι Σύλλογοι Γονέων συναποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολική διαμαρτυρία την ερχόμενη Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και να απέχουν τα παιδιά τους από τις προπονήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Για μια ακόμη χρονιά το πετρέλαιο τελειώνει, οι πισίνες κλείνουν.
Λέμε τέρμα πια στον εμπαιγμό.
Απαιτούμε ανοικτές πισίνες και αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης όλο το χρόνο.
Από κοινού οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Ν.Ο. Χανίων σας καλούμε όλους (γονείς και παιδιά) στο συμβολικό ολοήμερο κλείσιμο του κολυμβητηρίου την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στις 5 μ.μ. της ίδιας μέρας, στην είσοδο του κολυμβητηρίου.
ΣΥΛΛΟΓΟI ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook