Μοιάζει με σαλόνι. Με ένα υπέροχο μπαρ ξενοδοχείου. Με οτιδήποτε άλλο παρά με αεροπλάνο. Αυτό είναι το νέο «κόσμημα» της China Airlines, το οποίο θα κάνει τους ταξιδιώτες να «πετούν» πιο άνετα από ποτέ.

Το Boeing 777-300ER είναι το πρώτο τέτοιου τύπου αεροσκάφος που απέκτησε η εταιρεία και διαθέτει κομψή ξύλινη επένδυση, διακριτικό φωτισμό και στην Premium Business Class υπάρχει το «σαλόνι των αιθέρων».

Εκεί όπου οι επιβάτες μπορούν να διαλέξουν πού θα καθίσουν, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Στην αριστερή πλευρά μπορούν να απολαύσουν έξι γεύσεις τσαγιού από την Ταϊβάν, στη δεξιά υπάρχει ο χώρος του καφέ, ενώ στη μέση σερβίρεται αλκοόλ, με το μπαρ να προσφέρει κοκτέιλ, τάπας και νουντλς. Ακόμη, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι επιβάτες μπορούν να κοιμηθούν σχεδόν σαν να είναι στο σπίτι τους.

\"\"

\"\"

\"\"

Στην Premium Economy οι θέσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να πάψουν οι καβγάδες ανάμεσα στους επιβάτες, αφού μπορεί κάποιος να «ρίξει» το κάθισμά του χωρίς να ενοχλεί αυτόν που κάθεται πίσω του, ενώ υπάρχει και ο «οικογενειακός καναπές», όπου η ειδική διαμόρφωση φέρνει τον κόσμο πιο κοντά.

\"\"

\"\"

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος έχει ξεκινήσει ήδη τα ταξίδια, ενώ η εταιρεία θα αποκτήσει δύο ακόμη αυτού του τύπου το χειμώνα.

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook