Δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 46 ετών, συνελήφθησαν χθες ,για πλαστογραφία σε Ηράκλειο και Χανιά. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γαλλία και Νορβηγία.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθη, χθες (21.10.2014) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Κονγκό, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Κονγκό προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα, με προορισμό την Γαλλία.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες (21.10.2014) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ρουμανίας με σκοπό να ταξιδέψει στην Νορβηγία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook