Με την τελευταία λέξη της μόδας ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, που μπορεί να αποφεύγει τα έντονα χρώματα, καθώς ως Κρητικιά έχει αδυναμία στο μαύρο, αλλά πάντοτε η επιλογή των ρούχων της κολακεύει τη σιλουέτα της και συγκεντρώνει τα βλέμματα αντρών και γυναικών.

Αυτή τη φορά, η κ. Κεφαλονιάννη δεν έμεινε στο «total black look» καθώς για την εμφάνισή της στο 13ο συνέδριο του ΣΕΤΕ όπου παραυρέθηκε και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επέλεξε ένα τοπ στην απόχρωση του μπεζ και παρόμοιο, εντυπωσιακό σακάκι για να ταιριάξει με το μαύρο της παντελόνι.

Το τοπ όμως δεν ήταν ένα απλό μπλουζάκι, αλλά ήταν σε στυλ lingerie, που θυμίζει δηλαδή κατά πολύ εσώρουχο, το γνωστό «κομπινεζόν» που φορούσαν παλαιότερα οι γυναίκες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος ρούχου είναι πολύ στη μόδα τελευταία, η ίδια η υπουργός το έχει φορέσει πολύ, ενώ όπως πάντα, το αποτέλεσμα ήταν πολύ κομψό.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Αξέχαστη άλλωστε έχει μείνει η εμφάνισή της κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία, όταν και πάλι είχε επιλέξει ένα τέτοιου είδους τοπ, σε μαύρο όμως χρώμα.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook