Όπως αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα στο flashnews, η τιμωρία από την ΕΠΟ θα ήταν βαριά με την Ομοσπονδία να του επιβάλει αφαίρεση 15 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μετά το σοκ που υπέστησαν στην ομάδα της Αλικαρνασσού, προσπαθούν να αντιδράσουν και το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του συλλόγου για να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες. Στον Ηρόδοτο θα προχωρήσουν, πιθανότατα, σε έφεση προκειμένου να πετύχουν την μείωση της ποινής, όσο δύσκολο και αν φαίνεται μετά την τραγική κατάληξη της υπόθεσης με τον θάνατο του 46χρονου Κώστα Κατσούλη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η αποτελούμενη από μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Τοπολιάτης και Γιώργος Γκιρτζίκης) Ειδική Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συγκροτήθηκε για να εκδικάσει σε πρώτο βαθμό την υπόθεση σχετικά με το τραγικό συμβάν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Ηρόδοτος-Εθνικός, εξέδωσε την εξής απόφαση:

Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει σε αυτό:
α. Ποινή αφαίρεσης δεκαπέντε (15) βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχει.
β. Ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δέκα (10) αγωνιστικών ημερών.
γ. Απαγόρευση μετεγγραφών μέχρι λήξεως της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
δ. Χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

Παραπέμπει την από 16.9.2014 ένσταση του αθλητικού σωματείου “Εθνικός Πειραιώς” στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για εκδίκαση και έκδοση αποφάσεως επ” αυτής και μόνο”.