​Τρόμος φαίνεται πως επικρατεί στην παγκόσμια κοινότητα, που μάλιστα έχει κυριεύσει μικρούς και μεγάλους, λόγω του ιού Έμπολα! Αυτό φαίνεται και από ένα περιστατικό βίας που εξελίχθηκε την Τρίτη, σε λεωφορείο της Ρώμης, με θύμα μια νεαρή γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Φαταομάτα Σομπάρε, από την Γουινέα της Αφρικής, καθόταν σε μια θέση του λεωφορείου όταν μία 13χρονη μαθήτρια με τις φίλες της την έσπρωξε, φωνάζοντας της: «Φύγε, θα με κολλήσεις Έμπολα». Την στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να κατέβει από το λεωφορείο, το οποίο στο μεταξύ είχε φτάσει στον τερματικό σταθμό στην περιοχή Γκρότε Τσελόνι, τα κορίτσια συνέχισαν να την βρίζουν και να της φωνάζουν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το περιστατικό πήρε ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις, όταν συγγενείς των κοριτσιών που τα περίμεναν στη στάση, αντί να τα μαλώσουν, επιτέθηκαν και αυτοί στην άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την! Μετά τις πρώτες γροθιές που δέχθηκε από δύο άνδρες, επενέβησαν αστυνομικοί για να επαναφέρουν την τάξη, ενώ εκείνη μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα ελαφρά ευτυχώς τραύματά της.

«Μου είπαν ότι έχω Έμπολα και ότι πρέπει να κατέβω από το λεωφορείο», δήλωσε η ίδια, η οποία όπως έγινε γνωστό από τον Ιταλό σύντροφό της με τον οποίο συζεί, θα κινηθεί δικαστικά κατά των ανδρών που τη χτύπησαν.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook